Reno vlies behang kopen voor een nieuwbouwwoning

2023-01-12
Behangservice Nederland

Renovlies behang kopen

Hoe renovlies behang te kiezen om te schilderen: soorten, voor- en nadelen, ontwerp, kleur, lijmen, schilderen. Behang schilderen zonder strepen Behang om thuis te schilderen.


Welke zien er zo indrukwekkend uit? Het is onwaarschijnlijk dat er grote liefhebbers zijn van het plakken van kamers, en de tekening op de muren verveelt snel. Ik zou de "kleding" van het huis vaker willen bijwerken, maar het gehannes met het verwijderen van oude behanglagen is zo vervelend. Behang om te schilderen heeft haast om je te helpen.

Schilderijbehang is meestal wit of pasteltint, zonder uitgesproken patronen. Koop behang om te schilderen en experimenteer ermee in verschillende kleuren - dit is om unieke ontwerpideeën tot leven te brengen en in uw huis een stijlvolle, luxueuze ruimte te creëren.

Waar te beginnen met kiezen
Vasthoudendheid. Niet-geweven materiaal heeft een goede geluids- en vochtisolatie. Dit behang stoot geen schadelijke stoffen en geuren uit.
Duurzaamheid. Vinyl is bestand tegen maximaal 10 verflagen (de levensduur kan variëren en is afhankelijk van het klimaat in de kamer).
De niet-geweven stof heeft ook een nadeel: de reliëfcoating tolereert geen mechanische schade en slijt snel. Daarom moet vliesbehang om te schilderen direct na het plakken worden geverfd.

Glasvezel. Het duurste type verfbehang, maar het geld ervoor zal niet voor niets worden gegeven. Dankzij een speciale productietechnologie is glasbehang trots op een groot aantal voordelen en voordelen:

Milieu vriendelijkheid. Glasvezel trekt geen micro-organismen aan - op zulke muren hebben ze niets te eten. Dit vermogen is vooral belangrijk in kinderkamers en slaapkamers.
Kracht. De verweven glasvezelstructuur is betrouwbaar beschermd tegen eventuele schade. Kinderen zijn grote liefhebbers van speelgoed tegen de muren porren en ze gewoon tekenen of krabben. Glasvezel is bestand tegen deze tests.
Duurzaamheid. Met glasvezel bedekte muren kunnen tot 20 keer worden geverfd. Dit betekent dat dergelijke achtergronden u ongeveer 30-35 jaar trouw van dienst zullen zijn.

Gemakkelijk te verzorgen. Geschilderde muren kunnen gemakkelijk worden gewassen met alle reinigingsmiddelen voor huishoudelijke chemicaliën. Glasvezelbehang voor binnenschilderwerk heeft een verhoogde weerstand tegen chemische verbindingen in welke stof dan ook.
Brandveiligheid. Ook bij brand stoot een dergelijke wandbekleding geen schadelijke, giftige stoffen uit. Dit behang is volledig goedgekeurd door de brandweer (dit wordt bevestigd door kwaliteitscertificaten).
De schoonheid. Het oppervlak van glasbehang kan elke textuur, ornament hebben, met imitatie van verschillende patronen (kerstbomen, ruiten, matten, spinnenweb, enz.).
Glasvezel vereist een speciale behandeling bij het plakken. Zorg er tijdens het werk voor dat u uw lichaam beschermt tegen het binnendringen van microdeeltjes glasvezel (anders krijgt u jeuk). Voor het lijmen moet een latexprimer op de wanden worden aangebracht.

Beginnen
De beste verf voor overschilderbaar behang is een coating op waterbasis (latex, dispersie of acryl). Dergelijke verven zijn milieuvriendelijk, ademend en hebben een verhoogde lichtechtheid. Ze zijn onderverdeeld in twee soorten:

Glanzend. Gekleurde glans kan het structuurpatroon van het behang heel expressief benadrukken en er een bijzonder duurzame coating op creëren.
Mat. Verberg de onregelmatigheden en fouten van de muren perfect na het schilderen.
Naast verf hebben we ook gereedschap nodig. Voor het werken met kleurmaterialen op behang, zijn velours- of schapenvachtrollers met middelhoge pool ideaal (schuimrollers kunnen kleine luchtbelletjes veroorzaken en de bovenste coatinglagen vervormen).

De bouwmarkt biedt een grote verscheidenheid aan verschillende afwerkingsmaterialen. Maar behang heeft, ondanks de overvloed aan andere interessante opties, geen haast om "posities op te geven" in de populariteitscategorie. Onder het brede scala van dergelijke gepresenteerde afwerkingen, is het heel goed mogelijk om de optie te kiezen die het meest geschikt is voor een bepaald interieur - volgens het patroon, de textuur, de kleur.

Voor degenen die geld willen besparen op toekomstige reparaties, is behang dat is ontworpen om later te schilderen perfect. Zo worden de geplakte doeken een soort "blank canvas" dat de mogelijkheid opent voor verdere artistieke zelfexpressie van de ontwerpers. Maar de keuze van dergelijk materiaal heeft ook zijn eigen trucs. Daarom is het logisch om na te denken over de vraag: welk behang om te schilderen is beter? Laten we de kenmerken van dergelijk behang gemaakt van verschillende materialen eens nader bekijken, hun bruikbaarheid en decorativiteit vergelijken.

Daarnaast zal in de bijlage bij de publicatie a priori praktisch advies gegeven worden over het benodigde aantal rollen behang - een handige rekenmachine met uitgebreide beschrijving rekenprocedures.

De belangrijkste soorten behang om te schilderen
Ik moet zeggen dat de overgrote meerderheid van professionele ontwerpers de afgelopen jaren de voorkeur geeft aan behang om in te kleuren. Het feit is dat het met hun hulp veel gemakkelijker is om het interieur de gewenste kleurstijl te geven door op de muren verschillende tinten in één kleur of een combinatie van kleuren aan te brengen